Every flower deserves its moment of fame

Over ons

over ons

Over ons

Wij zijn Saskia en Wilko de Groot uit Spijkenisse.

Wilko de Groot is 20 jaar werkzaam als bloemist. Na zijn opleiding voor bloemist en als kroon op zijn werk de titel Meesterbinder is Wilko gaan werken in een mooie bloemenwinkel in Abcoude.

Toch was Wilko toe aan een nieuwe uitdaging en wilde een exclusieve bloemenzaak voor zichzelf gaan beginnen. Zijn oog viel op een mooi pand aan de Straatweg 59-61 in Rotterdam-Hillegersberg.

In het verleden heeft Wilko veel grote projecten in het bedrijfsleven gerealiseerd. Aankleding van grote winkelpanden tot aan kerken, feestzalen, restaurants, ziekenhuizen enz.

Doordat het een grote winkel is zal Wilko al zijn creativiteit in mooie bloemstukken en projecten kwijt kunnen. Door goed te luisteren naar de klant  kan er maatwerk geboden worden.

Service zal bij the Flower Factory hoog in het vaandel staan. Zo kan u bij het bestellen van een trouwboekt of rouwstuk even apart gaan zitten om u wensen kenbaar te maken en te bespreken met Wilko, eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast kan u natuurlijk altijd terecht voor advies of gewoon een gezellig praatje.

Saskia was 10 jaar werkzaam als groepsleidster in een jeugdinrichting. Haar werk bestond vooral uit het begeleiden en opvoeden van jeugdigen in de leeftijd van 12 tot 23 jaar.

Ook Saskia heeft de uitdaging met beide handen aangepakt om samen met haar man Wilko een mooie bloemenzaak te gaan runnen.

Als ondersteuning van Wilko zal Saskia voornamelijk advies, gastvrijheid en service richting de klant aan gaan bieden.

Saskia en Wilko vinden het beide belangrijk dat er voor ieder wat wils in de winkel te vinden of te maken is.